Новини

17 грудня 2023 року

Звіт та програма розвитку кафедри пропедевтики внутрішньої медицини і фізичної реабілітації

Звіт та програма розвитку кафедри пропедевтики внутрішньої медицини і фізичної реабілітації

По кафедрі пропедевтики внутрішньої медицини і фізичної реабілітації представлено Звіт за період роботи 2019 - 2024 р.р. та Програму розвитку кафедри на 2024 – 2029 р.р.

Кандидат на посаду завідувачки кафедри пропедевтики внутрішньої медицини і фізичної реабілітації – кандидат медичних наук, доцент Бринза Марія Сергіївна представила Звіт за період роботи 2019 - 2024 р.р. та Програму розвитку кафедри на 2024 – 2029 р.р.

На сьогоднішній день кафедра пропедевтики внутрішньої медицини і фізичної реабілітації є сучасною освітньо-науковою установою з високою кваліфікацією персоналу, навчально-методичною роботою з використанням інноваційних підходів та актуальними науковими дослідженнями. Кафедра є науково-методичним центром, який має в розпорядженні широку інформаційну та експериментальну базу, новітні технології викладання і проведення експериментальних і клінічних міждисциплінарних досліджень. На кафедрі працюють фахівці терапевти, кардіологи, ендокринологи, лікарі фізичної та реабілітаційної медицини та ультразвукової діагностики.

Метою діяльності кафедри: постійний і систематичний навчально-методичний і науковий пошук, що відповідає сучасним вимогам і довгостроковій стратегії розвитку Каразінського університету, засвоєння світового досвіду університетської медичної освіти, його поєднання з національною традицією, запровадження сучасних освітніх підходів до підготовки конкурентоспроможних на ринку праці фахівців високого рівню у сфері 22 Охорона здоров’я.