Новини

7 квітня 2018 року

Розроблено додаток «Мій успішний КРОК» для операційної системи Android для підготовки до ліцензійних тестових іспитів «КРОК»

Розроблено додаток «Мій успішний КРОК» для операційної системи Android для підготовки до ліцензійних тестових іспитів «КРОК»

06 квітня 2018 року оприлюднено додаток для мобільних електронних приладів, що працюють на операційній системі Android, для підготовки студентів медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна до ліцензійних інтегрованих іспитів «КРОК-1. Загальна лікарська підготовка» та «КРОК-2. Загальна лікарська підготовка». Додаток розроблено за ініціативою та силами студента 3 курсу медичного факультету Даміра Кутікова під керівництвом куратора веб-ресурсів медичного факультету, куратора підготовки студентів російсько- та україномовної форми навчання до ліцензійного інтегрованого іспиту «КРОК-1. Загальна лікарська підготовка», к. мед. н., доц. О. П. Козлова.

Мобільний додаток дозволить проводити підготовку до іспитів без доступу до персональних комп’ютерів та мережі Internet лише з використанням мобільного телефону трьома мовами (українською, російською та англійською). Сподіваємось, що розробка зробить процес підготовки до іспитів зручнішим, а результати – кращими. Посилання на сторінку інсталяції додатка завжди доступне на сайті медичного факультету.