Новини

26 грудня 2017 року

Щорічний благодійний Університетський зимовий бал

Щорічний благодійний Університетський зимовий бал

15 грудня 2017 року у колонній залі Північного корпусу Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна при підтримці Студентської ради Університету було проведено щорічний благодійний Університетський зимовий бал. Головною метою заходу був збір коштів для закупки обладнання для ДУ «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків НАМН України». Захід відвідали ректор Університету В. С. Бакіров, директор ДУ «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків НАМН України» Г. М. Даниленко, декани факультетів Університету та їх заступники та інші.

У рамках заходу окрім класичного вальсу, який танцювали понад 50 студентський пар, було представлено насичену вокальними та хореографічними номерами програму. В рамках заходу проведено благодійний аукціон, завдяки якому вдалося зібрати понад 150 000 грн для закупівлі обладнання для ДУ «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків НАМН України».

Студенти медичного факультету Каразінського університету взяли активну участь в організації та проведенні Університетського зимового балу у якості учасників, організаторів, меценатів тощо.


Фотозвіт з заходу: