Новини

15 жовтня 2017 року

Науково-практичний семінар «Психічне здоров’я на робочому місці» до Всесвітнього дню психічного здоров’я

Науково-практичний семінар «Психічне здоров’я на робочому місці» до Всесвітнього дню психічного здоров’я

13 жовтня 2017 року Європейською медичною студентською асоціацією медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (EMSA) проведено науково-практичний семінар «Психічне здоров’я на робочому місці», присвячений Всесвітньому дню психічного здоров’я. Участь у семінарі взяли студенти-науковці, викладачі та лікарі-спеціалісти. Доповіді та дискусія були спрямовані на підвищення обізнаності про шляхи збереження психічного здоров’я на робочому місці та правах психічно хворих пацієнтів.

Участь у заході взяли к. юр. н., доц. В. Савченко (доповідь про права психічно хворих пацієнтів), к. екон. н., доц. О. Жилінкова (доповідь про права людини), к. мед. н., доц. Д. Штриголь (доповідь про розповсюдженість тривоги та депресії серед населення) та інші. Від EMSA з докладом на тему «Шляхи збереження здоров’я на робочому місці» виступила Е. Девассія.

В ході семінару були продемонстровані відеозаписи опитування пацієнтів з психічними розладами, оприлюднені результати соціомедичного моніторингу та проведено тестування присутніх щодо обізнаності в сфері психічного здоров’я.


Фотозвіт з заходу: