Новини

23 травня 2017 року

Проведено перший етап студентської науково-практичної конференції «Перспективи та сучасні тенденції розвитку клінічної вірусології»

Проведено перший етап студентської науково-практичної конференції «Перспективи та сучасні тенденції розвитку клінічної вірусології»

22 травня 2017 року завершено перший етап студентської науково-практичної конференції «Перспективи та сучасні тенденції розвитку клінічної вірусології», під час якого проводилася дистанційна оцінка постерних доповідей учасників конференції членами журі. Загалом участь у першому етапі конференції взяли 26 студентів 2-5 курсів медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. До складу журі увійшли 6 викладачів кафедри загальної та клінічної імунології та алергології медичного факультету на чолі з завідувачем кафедри, д. мед. н., проф. М. М. Поповим. Оцінка надісланих провайдерам конференції постерних доповідей проводилася за п’ятьма критеріями незалежно всіма членами журі.

Як повідомлялось раніше, студенти-автори кращих 15 постерних доповідей запрошені до участі у другому етапі студентської науково-практичної конференції «Перспективи та сучасні тенденції розвитку клінічної вірусології», під час якого виступатимуть з доповідями за обраними темами. Другий етап конференції відбудеться 26 травня 2017 року о 15.15 у ауд. 580 Північного корпусу Каразінського університету. Запрошуємо доповідачів та слухачів до участі!

Члени журі та оргкомітет конференції виражає щиру вдячність всім учасникам першого етапу за активну позицію та прагнення до удосконалення своїх знань в області вірусології.

Детальніше про конференцію у анонсі за посиланням.

Результати оцінювання постерних доповідей учасників першого туру конференції членами журі доступні за посиланням.