Новини

22 квітня 2017 року

Викладачі медичного факультету – учасники симпозіуму «Підвищення обізнаності та освіти з біобезпеки та біозахисту в Україні»

Викладачі медичного факультету – учасники симпозіуму «Підвищення обізнаності та освіти з біобезпеки та біозахисту в Україні»

Професор кафедри акушерства та гінекології медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, доктор біологічних наук Олена Михайлівна Федота прийняла участь та виступила з доповіддю під час 3-го Симпозіуму з міжнародною участю «Підвищення обізнаності та освіти з біобезпеки та біозахисту в Україні», якій відбувся 5-7 квітня 2017 року у м. Києві за підтримки Національної Академії Наук України, Української асоціації біобезпеки, Міністерства оборони Сполученого Королівства Великобританії та Українського науково-технологічного центру. Симпозіум проведено на виконання рішення Ради національної безпеки та оборони України «Про біологічну безпеку України», введеного в дію Указом Президента України № 220 від 06.04.2009 року.

Симпозіум пройшов під головуванням Президента Української асоціації біобезпеки, директора Інституту біохімії імені О. В. Палладіна НАН України, академіка НАН України С. В. Комісаренка за участю Міністра освіти і науки України Л. М. Гриневич, співробітників профільних міністерств та відомств, фахівців - представників держаних та освітніх установ Сполученого Королівства Великобританія та України, залучених до забезпечення біобезпеки країни.

Детальніше за посиланням.