Новини

27 листопада 2016 року

Студенти медичного факультету – призери щорічного загальноуніверситетського конкурсу «Alma Mater»

Студенти медичного факультету – призери щорічного загальноуніверситетського конкурсу «Alma Mater»

За підтримки Студентської ради та Первинної профспілки студентів, аспірантів і докторантів Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна відбувся загальноуніверситетський конкурс «Alma Mater». Протягом тижня студенти перших курсів усіх факультетів університету мали змогу продемонструвати власні здібності і таланти.

У цьому році темою конкурсу була «Незавершена історія», проте це не завадило студентам медичного факультету створити повноцінний та логічно «завершений» сюжет, а також вразити всіх калейдоскопом музичних мотивів і танцювальних виступів. Студенти I курсу медичного факультету подарували всім присутнім таємничу атмосферу «міста гріхів» Лас-Вегасу та змогли детально відтворити його культурне життя.

Протягом конкурсу артистична та енергійна команда майбутніх лікарів підкорювала серця журі та глядачів своїми театралізованими виступами, оригінальними творчими ідеями та неперевершеною харизмою. Грація та азарт, помножені на природний талант наших студентів, дозволили їм у чесній конкурентній боротьбі, за результатами оцінок журі, посісти друге місце в конкурсі.

Адміністрація медичного факультету та науково-педагогічний колектив вдячні учасникам за активну позицію та бажає нових творчих, учбових та наукових перемог!


Фотозвіт з заходу: