Новини

2 листопада 2016 року

Актуалізовано інформацію та матеріали для підготовки студентів 3 курсу до інтегрованого ліцензійного іспиту КРОК-1

Актуалізовано інформацію та матеріали для підготовки студентів 3 курсу до інтегрованого ліцензійного іспиту КРОК-1

Проведено актуалізацію матеріалів для підготовки та інформації щодо проведення до інтегрованого ліцензійного іспиту «КРОК-1. Загальна лікарська підготовка» для студентів 3 курсу медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. В рамках проведених робіт виконано оновлення програми «Асистент» до версії 1.2, оновлення дистанційного курсу та додаткових матеріалів (виправлені помилки, додано буклет 2016 року тощо).

Всі матеріали трьома мовами розміщено у відповідному розділі офіційного сайту медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, який доступний за посиланням. Подробиці щодо процесу підготовки наведені у дистанційних курсах, що доступні на сайті Інституту післядипломної та заочної (дистанційної) освіти Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, який доступний за посиланням. Відповіді на запитання щодо процесу підготовки студенти можуть отримати у своїх кураторів та викладачів.

Найближчим часом заплановано запуск комбінованої системи підготовки до інтегрованого ліцензійного іспиту «КРОК-2. Загальна лікарська підготовка» для студентів 6 курсу медичного факультету. Слідкуйте за новинами!