Новини

2 квітня 2016 року

Відбувся традиційний для Каразінського університету конкурс «Красуня університету-2016»

Відбувся традиційний для Каразінського університету конкурс «Красуня університету-2016»

У Каразінському університеті за ініціативи Культурного центру університету, за підтримки Профспілки студентів, аспірантів і докторантів та Студентської ради відбувся традиційний конкурс «Красуня університету-2016». Представниця медичного факультету, студентка 3 курсу Романовська Ксенія стала переможницею одразу у 4 номінаціях, отримавши 4 титули: «Міс профком», «Міс привабливість», «Міс younova» та «Міс всесвіт».

Впродовж трьох дефіле учасниці демонстрували грацію, артистизм і харизму, а творчий та інтелектуальний конкурси дозволи їм розкрити свій талант, показати ерудованість і красномовність. Красуні підкорили серця гостей не лише своєю вродою, а й енергійними і романтичними виступами, проникливим виконанням композицій та танцями в різних стилях, вразили театралізованими виставами.

Привітати учасниць прийшли й «короновані каразінці» – красуні та містери університету минулих роківІнна Чепікова,Олена Зінченко, Еліна Сафонова, Олександа Сосновська та Клев Нутумбі. Їхні вражаючі виступи викликали шквал аплодисментів.

Дивовижна феєрія жіночої вроди завершилася поповненням «колекції красунь» Каразінського двадцятьма «дорогоцінними каменями». Журі виступило в ролі ювелірів, гідно оцінивши конкурсанток, тож кожна з учасниць стала переможницею в окремій номінації.

Представниця медичного факультету, студентка 3 курсу Романовська Ксенія стала переможницею одразу у 4 номінаціях, отримавши 4 титули: «Міс профком», «Міс привабливість», «Міс younova» та «Міс всесвіт». Керівництво медичного факультету, співробітники деканату та науково-педагогічний колектив у цілому вітає Ксенію з досягнутим результатом та бажає подальших перемог!


Фотозвіт з заходу: