Новини

5 березня 2024 року

Чергове засідання студентського наукового гуртка кафедри гігієни та соціальної медицини

Чергове засідання студентського наукового гуртка кафедри гігієни та соціальної медицини

04.03.2024 р. відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка кафедри гігієни та соціальної медицини щодо підготовки до XХІ міжнародної наукової конференції студентів, молодих науковців та фахівців «Актуальні питання сучасної медицини».

На засіданні були присутніми в.о. завідувача кафедри д.мед.н., Наталія МІХАНОВСЬКА, керівник студентського наукового гуртка, д.мед.н., проф. Жанна СОТНІКОВА-МЕЛЕШКІНА, керівники наукових студентських робіт к.мед.н., доц. Оксана БОБРОВА, к.мед.н., доц. Кристина КРИВОНОС, к.б.н., доц. Ірина РЕДЬКА, молоді вчені та здобувачі вищої медичної освіти україномовної та англомовної форми навчання.

Цьогоріч головними напрямками наукових досліджень кафедри були: стан об’єктів навколишнього середовища в умовах воєнного часу, їх вплив на здоров’я населення, рівень сформованості навичок здорового способу життя у студентів.

За результатами засідання було заплановано виступи на секції «Гігієна та соціальна медицини»конференції, затверджено теми доповідей та заплановано публікації у фахових журналах.