Новини

23 лютого 2024 року

Вітаємо з 30-річним ювілеєм кафедру хірургічних хвороб!

Вітаємо з 30-річним ювілеєм кафедру хірургічних хвороб!

.

Вітаємо увесь колектив кафедри хірургічних хвороб з 30-річним ювілеєм кафедри!

Однією з перших на факультеті фундаментальної медицини була створена кафедра хірургічних хвороб. Датою її народження слід вважати 23 лютого 1994, коли був виданий наказ по університету про створення кафедри зі штатом із 4 співробітників. Її очолив доктор медичних наук, професор Євген ХВОРОСТОВ.

В даний час склад кафедри збільшився в кілька разів. Очолює кафедру доктор медичних наук, професор Сергій БИЧКОВ.

Всі співробітники кафедри мають вчені ступені: працюють як кандидати, так і доктори медичних наук, які успішно ведуть науково-методичну діяльність. Результати досліджень опубліковані у великій кількості журнальних статей, монографій, методичних рекомендацій для лікарів і студентів, патентів на винахід.

Найщиріші вітання, шановні колеги!

Вашій професії притаманна відданість благородній справі захисту здоров’я наших співвітчизників, глибокі професійні знання та відповідальність, милосердя та любов до людей. У цей урочистий день бажаємо вам міцного здоров’я, професійних звершень, наснаги у здійсненні задумів та мрій, любові, благополуччя та щастя. Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив!