Новини

18 листопада 2023 року

З Днем Народження, незламний, у залізобетонному місті!!!

З Днем Народження, незламний, у залізобетонному місті!!!

З Днем Народження, незламний, у залізобетонному місті!!!

Знайти слова для привітання мого рідного університету – просто… Просто пишаюся… Пишаюсь так, що повітря перехоплює подих… Пишаюсь нашим університетом, нашим колективом, нашою командою, яка, як величезна дружна сім’я, об’єдналася заради одного – ПЕРЕМОГИ! Пишаюсь тим, що свого часу обрала саме тебе, мій університет, саме тебе, мій факультет, і тебе, мою сьогоденну роботу, яка прискорює кожного дня нашу перемогу! Пишаюсь тим, що була твоєю студенткою, асистентом, доцентом, а зараз професором і деканом… Пишаюсь тим, що завдяки тобі, мій університет, наш розвиток не зупиняється, а маховик тільки починає набирати оберти. Війна змінила нас, показала нашу незламність, стійкість, особисту мобілізацію, людяність та взаємоповагу. Тому мої найщиріші вітання та побажання найкращому університету – моїй AlmaMater!!!

З Днем Народження, незламний, у залізобетонному місті!!!

Наш факультет навчальний рік розпочав з комбінованої форми навчання. Студенти дуже скучили за очними заняттями, за живим спілкуванням, можливістю дивитися безпосередньо в очі викладачу, мати контакт з пацієнтом, бути учасниками консиліумів, патолого-анатомічних розтинів, дискутувати, критично мислити, диференціювати… Відновлення такої моделі навчання є, дійсно, щастям як для наших студентів, так і для викладачів, тому що ми навчаємо найкращих! Навчаємо бути героями у білих халатах і рятувати життя!

В цьому році післядипломна освіта також є предметом нашої гордості. У нас з’явилися інтерни бюджетної форми навчання, наш факультет обрали молоді лікарі-інтерни інших закладів медичної освіти з різних регіонів України, тому що нам довіряють і наші викладачі є мотивованими та висококваліфікованими фахівцями.

Безперервний професійний розвиток лікаря та удосконалення практичних навичок, можливість отримання нової спеціалізації – тепер є обов’язковою опцією нашого факультету і в цьому приймають участь найкращі з найпрофесійніших! Затребуваність у освітніх заходах для медичних працівників, для осіб без медичної освіти, дійсно, надихає. Кожна людина, враховуючи умови сьогодення, має знати та вміти надати невідкладну допомогу, зупинити кровотечу, врятувати життя і бути корисною...

Університет – це можливості, які відкривають нові горизонти для людей, які цього прагнуть… Я знаю і впевнена, що у нас будуть ще нові Нобелевські лауреати… І скоро…

ВІВАТ, КАРАЗІНСЬКИЙ! З Днем Народження!