Новини

21 вересня 2023 року

Науковці та клініцисти Каразінського – учасники XXIV Національного конгресу кардіологів України

Науковці та клініцисти Каразінського – учасники XXIV Національного конгресу кардіологів України

19 вересня 2023 року розпочав свою роботу XXIV Національний конгрес кардіологів України.

Науковці та клініцисти Каразінського - учасники XXIV Національного конгресу кардіологів України 19 вересня 2023 року розпочав свою роботу XXIV Національний конгрес кардіологів України, який є щорічною наймасштабнішою подією для фахівців у сфері кардіології та внутрішньої медицини міжнародного рівню.

Цьогоріч конгрес традиційно проходить за участі науковців Каразінського університету. Участь у роботі конгресу з численними доповідями взяли науково-педагогічні працівники кафедри кардіології, лабораторної та функціональної діагностики, яка є однією з найпотужніших в країні.

З доповідями виступили завідувач кафедри, д. мед. н., проф. Віра ЦЕЛУЙ КО, член- кореспондент НАМИ України, д. мед. н., проф. Катерина АМОСОВА, д. мед. н., проф. Лариса ЯКОВЛЕВА, к. мед. н., доц. Ігор КУЗНЕЦОВ, к. мед. н., доц. Наталя МІЩУК - провідні фахівці у сфері кардіології та функціональної діагностики країни.

В рамках конгресу за вагомий особистий розвиток кардіологічної науки в Україні, виховання цілого покоління висококласних лікарів-кардіологів та науковців завідувача кафедри кардіології, лабораторної та функціональної діагностики, д. мед. н., проф. Віру ЦЕЛУЙ КО нагороджено відзнакою Асоціації кардіологів України.

Вітаємо Віру Йосипівну з заслуженою нагородою! Пишаємось працювати поряд і вчитися у найкращих!