Новини

24 серпня 2023 року

До уваги всіх іноземних студентів, які до війни вивчали медицину в Україні!

До уваги всіх іноземних студентів, які до війни вивчали медицину в Україні!

.

Каразінський університет надає чудову можливість продовжити навчання в безпечних умовах та отримати міжнародно визнаний диплом магістра медицини!

Всі іноземні студенти, які зараз знаходяться в Нігерії, зможуть продовжити навчання на базі Університету Ігбінедіон, Окада (IUO)

IUO є першим ліцензованим приватним університетом в Нігерії, розташований в штаті Едо. Медична програма Університету акредитована Національною комісією університетів (NUC) та схвалена Медичною та стоматологічною радою Нігерії.

Відповідно до Договору про мережеве співробітництво Каразінський університет та IUO спільно організують проведення аудиторних занять та практичної підготовки на базі університетської лікарні IUO у відповідності до освітньої програми Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

Університет Ігбінедіон пропонує проживання у комфортних гуртожитках, що знаходяться на території Університету.

Отримані в результаті навчання кредити відповідатимуть Європейській кредитно-трансферній системі!

Після закінчення воєнних дій студенти зможуть за бажанням продовжити свою освітню програму на території України, а випускники отримають диплом Каразінського університету на території Нігерії.

Для отримання консультацій та роз’яснень студенти, які наразі перебувають на території Нігерії, можуть звернутися до місцевого авторизованого представника Каразінського університету та Університету Ігбінедіон за наступними контактами:

FTAISA Skills Centre, Igbinedion University liason office, Signature house, No. 2 Konshisha close, Gurara Street, opposite EL-Amin College, Maitama Abuja, Nigeria

Tel; +2348034088037 and +2349166908100

email: ftaisaskillscentrenigeria@gmail.com

www.ftaisaskillscentre.com