Новини

3 липня 2023 року

Осбистий електронний кабінет вступника 2023

Осбистий електронний кабінет вступника 2023

Абітурієнти розпочали процедуру створення осбистих електронних кабінетів вступника 2023

Нагадуємо, що відповідно до Правил прийому заяви на вступ будуть подаватися вами в електронному вигляді. Для цього потрібно створити і активувати ваш особистий електронний кабінет.

Для створення електронного кабінету перейдіть до веб-сайту https://vstup.edbo.gov.ua/

Далі натисніть велику кнопку ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ ВСТУПНИКА

Для створення вашого особистого кабінету потрібно ввести адресу вашої електронної пошти, вигадати і додати свій пароль для входу в електронний кабінет та натиснути кнопку "РЕЄСТРАЦІЯ".

Ви будете використовувати цю сторінку для входу в кабінет і з нього будете подавати заяви на вступ (реєстрація заяв вступників розпочинається 19 липня 2023р. та закінчується о 18:00 31 липня 2023р.). Але перед цим треба обов'язково активувати (підтвердити) особистий електронний кабінет. На вашу електронну пошту надійде електронний лист, у якому буде посилання на активацію електронного кабінету. Пройдіть за цим посиланням і процедура активації кабінету буде вважатися виконаною.

Далі треба увійти в кабінет і завантажити своє фото (фото на документи 3х4) та ввести ваші основний та додатковий номери телефонів (додатковим може бути номер телефону батьків).

Є питання? Звертайтеся: +380(68)569-65-99 (Viber), +380(73)179-74-54 (Telegram), vstup.med@karazin.ua