Новини

15 червня 2023 року

Договір про співпрацю між позаштатною групою фізичної терапії та реабілітації оперативного угруповання військ «Харків» та Каразінським університетом

Договір про співпрацю між позаштатною групою фізичної терапії та реабілітації оперативного угруповання військ «Харків» та Каразінським університетом

15 червня 2023 року укладено договір між позаштатною групою фізичної терапії та реабілітації оперативного угруповання військ «Харків» та Каразінським університетом про співпрацю та взаємовигідне співробітництво. У відповідь на виклики сьогодення медична спільнота Каразінського університету разом з військовими реабілітологами планують масштабні спільні проєкти як у сфері освіти, так і у сфері клінічної роботи з військовими Збройних сил України, які потребують допомоги фізичних реабілітологів та лікарів.

Так, на сьогодні вже розпочато роботу щодо підготовки спільних міжгалузевих груп фахівців для розробки індивідуалізованих комплексних програм реабілітації захисників України на базі Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (Військова частина А3306), впровадження у практичну діяльність методичних рекомендацій та протоколів надання медичної допомоги, організації та проведення спільних освітніх заходів для різних контингентів слухачів тощо.

Впевнені, що нове партнерство стане корисним обом сторонам договору, а у майбутньому дасть можливість створення потужної освітньо-науково-практичної бази для підготовки та підвищення кваліфікації фізичних реабілітологів, наукових розробок та практичної апробації інноваційних підходів до реабілітації військовослужбовців Збройних сил України та цивільних осіб.

Незабаром чекайте цікаву пропозицію від Каразінського університету, позаштатної групи фізичної терапії та реабілітації оперативного угруповання військ «Харків» та Військово-медичного клінічного центру Північного регіону (Військова частина А3306). Анонс готується до публікації!