Новини

29 травня 2023 року

Засідання секції гігієни та соціальної медицини у рамках XX Міжнародної наукової конференції "Актуальні питання сучасної медицини"

Засідання секції гігієни та соціальної медицини у рамках XX Міжнародної наукової конференції "Актуальні питання сучасної медицини"

25.05.2023 р. відбулося засідання секції гігієни та соціальної медицини у рамках XX Міжнародної наукової конференцій студентів, молодих вчених та фахівців "Актуальні питання сучасної медицини", що організована медичним факультетом Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна.

На засіданні було представлено доповіді від вітчизняних та англомовних здобувачів вищої освіти. Дослідження були присвячені проблемам якості життя, що пов'язана зі здоров'ям, психоемоційного стану, якості сну, харчування та навчання студентів.

У жвавому обговоренні доповідей взяли участь досвідчені науковці, молоді вчені та студенти. У центрі уваги опинились як класичні теми щодо профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань, формування здорового способу життя, так і актуальні питання сьогодення, а саме: вплив рівня освіти населення на розвиток людського капіталу країни.

Не зважаючи на те, що всі учасники конференції знаходилися у різних куточках світу, а дехто - у прифронтовому місті, ніщо не завадило виступити кожному, а дружня атмосфера сприяла спілкуванню.

Авторів наукових робіт було нагороджено дипломами I-III ступеня, а також сертифікатами за кращу презентацію, за актуальність теми, за новизну і оригінальність.

Пишаємося нашими молодими вченими та чекаємо наступних зустрічей!