Новини

21 травня 2023 року

Медичний факультет взяв участь у заходах до Дня науки у Каразінському університеті

Медичний факультет взяв участь у заходах до Дня науки у Каразінському університеті

20 травня 2023 року у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна проведено урочисте святкування Дня науки, участь у якому взяли співробітники та студенти університету, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег СИНЄГУБОВ, Харківський міський голова Ігор ТЕРЕХОВ, майбутні абітурієнти, містяни та гості.

Свої інтерактивні програми для відвідувачів, абітурієнтів та їх батьків представили усі факультети, в тому числі і медичний. Доцент кафедри інфекційних хвороб Світлана МАЛАНЧУК та студентка другого курсу Софія ЖУК зорганізували презентацію медичної науки для відвідувачів і провели десятки змістовних бесід з майбутніми студентами медичного факультету.

Цей захід, як і численні інші, вкотре демонструє, що Каразінський університет заслужено став одним з символів незламності Харкова, оплотом його освітньо-наукового життя, яке завжди було вагомою складовою міста. Медичний факультет Каразінського університету продовжує роботу, готує декілька масштабних анонсів нових напрямків роботи, удосконалює підходи до навчання в умовах збройної агресії та запрошує абітурієнтів стати членом почесної Каразінської родини!

З питань вступу та для отримання інформаційного супроводу просимо звертатися до приймальної комісії (телефони та месенджери: +380(73)179-74-54 (Telegram), +380(68)569-65-99 (Viber); електронна пошта: vstup.med@karazin.ua).


Фотозвіт з заходу: