Новини

18 травня 2023 року

Каразінським університетом та Центром тактичної медицини «Схід» підписано меморандум про співпрацю

Каразінським університетом та Центром тактичної медицини «Схід» підписано меморандум про співпрацю

18 травня 2023 року Каразінським університетом та громадським об’єднанням «Центр тактичної медицини «Схід» підписано меморандум про всебічну співпрацю та взаємовигідне партнерство з метою підвищення рівню компетентності широкого кола слухачів з числа осіб без медичної освіти у сфері домедичної допомоги та тактичної медицини.

Каразінська школа анестезіології, невідкладної та тактичної медицини на чолі за керівником, к. мед. н., доц. Марією МАТВЄЄНКО в рамках підписаного меморандуму вже планують декілька масштабних спільних освітніх проєктів з Центром тактичної медицини «Схід» на чолі з керівником Володимиром ТКАЛИЧЕМ.

Центр тактичної медицини «Схід» - потужна команда ентузіастів та відома в Україні організація, яка з початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну встигла підготувати тисячі військових та цивільних та навчити їх основам домедичної допомоги та тактичної медицини. Важко переоцінити внесок наших партнерів у збереження життів українців та у наближення перемоги над загарбниками. З впевненістю можна стверджувати, що підписання угоди про співпрацю доповнить та розширить можливості як Каразінської школи анестезіології, невідкладної та тактичної медицини, так і Центру тактичної медицини «Схід» та створить умови для підвищення об’єму, якості та переліку освітніх пропозицій партнерів!

Вчимо рятувати життя! Працюємо задля перемоги!

Запрошуємо завітати на сторінку Центру тактичної медицини в Instagram та підтримати наших партнерів підпискою!