Новини

2 травня 2023 року

Про вступні іспити 2023р.

Про вступні іспити 2023р.

Пропонуємо ознайомитися з інформацією про вступні випробування у 2023р., як створити персональний кабінет та зареєструватися для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). Реєстрація для участі в НМТ триватиме з 3 квітня до 3 травня 2023р.

Шановні абітурієнти!

Для своєчасної реєстрації на вступні випробування звертаємо вашу увагу на інформацію щодо вступних випробувань у 2023 році. Реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті триватиме з 3 квітня до 3 травня 2023р. Український центр оцінювання якості освіти забезпечить її в безпаперовій формі. Вступники (вступниці), які мають намір пройти НМТ, але не можуть зареєструватися в установленому порядку, повинні в межах часу, відведеного для реєстрації, особисто звернутися до відповідного регіонального центру за місцем проживання (перебування).

Мережа пунктів реєстрації учасників національного мультипредметного тесту 2023 року

Контакти для реєстрації для участі в НМТ у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна:

м.Харків, майдан Свободи, 4, (головний корпус, 7 поверх, кабінет 747), телефон: (068) 9413948 (Назарова Ольга Вячеславівна, Косенко Галина Миколаївна). Час: понеділок – п’ятниця, 10.00 – 14-00.

ПРОЦЕДУРА РЕЄСТРАЦІЇ НА НМТ

Щоб зареєструватися, потенційному вступнику (потенційній вступниці) потрібно за допомогою спеціального сервісу на вебсайті Українського центру створити персональний кабінет. За допомогою цього сервісу Ви зможете створити персональний кабінет та зареєструватися для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ).

Путівник учасника НМТ – це довідничок, який дасть відповідь на більшість запитань, що може виникнути до, під час або після тестування. У ньому зібрано всю потрібну інформацію, яка для зручності так і згрупована – за форматом «запитання ‒ відповіді».

Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2023 році затверджений наказом МОН України.

Правила прийому 2023