Новини

2 квітня 2023 року

Форма для збору інформації про місце складання іспиту КРОК-2 іноземними студентами 6 курсу медичного факультету Каразінського університету

Форма для збору інформації про місце складання іспиту КРОК-2 іноземними студентами 6 курсу медичного факультету Каразінського університету

28 березня 2023 року Центр тестування при Міністерстві охорони здоров'я України, враховуючи ситуацію, що склалася в Україні, вніс зміни до Порядку проведення Єдиного державного кваліфікаційного іспиту, складовою якого є КРОК-2. Відповідно до змін, студенти тепер мають можливість складати іспит у своєму університеті, в іншому університеті на території України або в центрах тестування, розташованих по всьому світу. Адреси центрів будуть надані пізніше.

Відповідно до розкладу іспитів КРОК-2 у 2023 році для студентів 6 курсу, іспит буде проходити 24-25 травня 2023 року в Каразінському університеті (для студентів, які перебувають у Харкові), в інших українських університетах (для ті студенти, які перебувають на території України, але не в Харкові) або на території інших держав (для тих студентів, які перебувають за межами України).

Точний механізм іспиту, конкретні адреси екзаменаційних центрів, деталі механізму реєстрації та інші деталі щодо процесу іспиту наразі НЕВІДОМІ та будуть оприлюднені пізніше. Слідкуйте за оголошеннями.

У цій формі всі студенти 6 курсу ОБОВ'ЯЗКОВІ вказують найбільш зручну країну для складання іспиту із запропонованих. Термін проходження процедури реєстрації – до кінця дня 03.04.2023 р. Будьте відповідальними! Студенти, які не заповнять цю форму, не будуть зареєстровані на КРОК-2 і не отримають диплом про вищу медичну освіту, як ті, що не з’явилися на ліцензійний іспит.

Анкета заповнюється кожним студентом ЛИШЕ ОДИН РАЗ. Студенти, які заповнять анкету двічі і більше разів, не будуть зареєстровані на КРОК-2 і не отримають диплом, як ті, що не з’явилися на ліцензійний іспит.

Слідкуйте за анонсами на офіційному сайті факультету та в соціальних мережах. Будь ласка, наразі не задавайте жодних питань щодо процедури іспиту. Адміністрація університету, факультету, викладачі, декан, заступники деканів та інспектори деканату НІЧОГО НЕ ЗНАЮТЬ. Чекаємо інформації від Центру тестування. Як тільки ми його отримаємо, ми НЕГАЙНО повідомимо вас. Дякуємо за збережений час!

Форма для збору інформації