Новини

30 березня 2023 року

Медичному факультету – 30 років!

Медичному факультету – 30 років!

Тридцять років тому у цей день у стінах славетного Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна було відроджено медичний факультет. За роки свого існування факультет став одним з провідних у Каразінському університеті, надавши потужний поштовх до розвитку університету в цілому. З моменту повномасштабного вторгнення російських окупантів студентство та колектив медичного факультету доклали чимало зусиль до наближення перемоги свободи та демократії, зберегли вищу медичну освіту у стінах Каразінського університету, запровадили нові напрямки освітньої діяльності, утримали рівень викладання на високому науково-методичному рівні та сумлінно працювали у повній відповідності університетському слогану: «Освіта – попри війну!».

Від імені адміністрації факультету вітаємо студентів, випускників та співробітників медичного факультету з ювілеєм та бажаємо зростання, перемог та Перемоги! Слава Україні! Віват Каразінський!

Привітання з днем відродження факультету від засновника, першого декана, доктора медичних наук, професора Миколи Івановича Яблучанського:

Відеопрезентація медичного факультету: