Новини

4 березня 2023 року

Майстер-клас на кафедрі стоматології медичного факультету «Високоточна ендодонтія»

Майстер-клас на кафедрі стоматології медичного факультету «Високоточна ендодонтія»

02 березня 2023 року на медичному факультеті Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна доцентом кафедри стоматології, к. мед. н. Станіславом ГЕРАНІНИМ проведено майстер-клас «Високоточна ендодонтія» з обов’язковою особистою присутністю слухачів в місці проведення в рамках триваючого циклу тематичного удосконалення, що є прикладом вдалого поєднання дистанційної та очної участі слухачів у навчальному процесі. Участь у заході взяли понад 20 лікарів-стоматологів.

Майстер-клас був присвячений секретам довгострокового клінічного успіху при ендодонтичному лікуванні і сферам застосування фотографічного дослідження в стоматологічній практиці. Слухачі майстер-класу та циклу тематичного удосконалення отримали сертифікати з нарахуванням балів безперервного професійного розвитку.

Участь у заході взяли проректор з науково-педагогічної роботи Каразінського університету Анатолій БАБІЧЕВ та директор КНП ХОР «Обласна стоматологічна поліклініка» Євген ВОЛОСОВ, які взяли участь в обговоренні перспектив співпраці закладів у сфері післядипломної освіти.

Запрошуємо долучитися до наступних освітніх заходів. У нас цікаво та сучасно! Для запису на освітні заходи просимо звертатися поштою (cpo@karazin.ua) або завітати на офіційні сторінки кафедри стоматології у Facebookта Instagram.

Фотозвіт з заходу доступний за посиланням.

Онлайн-трансляція заходу доступна за посиланням.