Новини

3 березня 2023 року

Онлайн-зустріч для учнів Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 162 Харківської міської ради Харківської області

Онлайн-зустріч для учнів Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 162 Харківської міської ради Харківської області

В межах комплексу заходів щодо профорієнтаційної роботи серед майбутніх абітурієнтів та за сприяння Управління освіти адміністрації Новобаварського району Харківської міської ради доцент кафедри гігієни та соціальної медицини медичного факультету, О.В. Боброва на онлайн-зустрічі 03.02.2023 для учнів Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 162 Харківської міської ради Харківської області.

Лекція була присвячена медичному факультету ХНУ імені В.Н. Каразіна, історії його становлення, винятковій на події, сьогоденню, особливостям учбового процесу на факультеті університету, безперервності медичної освіти, співпраці з університетами багатьох країн світу, тому, як медичний факультет у воєнний час успішно справляється з викликами сьогодення та поборює усі складнощі з організації навчального процесу у цей непростий час.

Приділеноувагу особливостям вступної кампанії 2023 року,заохоченню майбутніх абітурієнтів до мети – здобути високоякісну класичну медичну освіту, отримавши професію лікаря,та нести допомогу людям.