Новини

21 лютого 2023 року

Медичний факультет - учасник конкурсу NATO «Emerging Security Challenges Division SPS Programme”

Медичний факультет - учасник конкурсу NATO «Emerging Security Challenges Division SPS Programme”

В рамках реалізації грантової діяльності медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна командою дослідників на чолі з д. мед. н., проф. І. Ф. Федотовою була подана заявка на конкурс NATO «Emerging Security Challenges Division SPS Programme” для участі у “International scientific weak on Environmental Security in the context of NATO 2022 Strategic Concept. Участь у подібних проектах сьогодні – це бути на передньому фланзі подій, це всебічна підтримка України, це можливість заявити про Каразінський університет, як про флагман української наукової думки!

Цілями проекта є:
- Сприяти взаємовигідному співробітництву з питань, що становлять спільний інтерес, включаючи міжнародні зусилля щодо вирішення нових викликів з безпеки.
- Екологічна безпека.
- Питання безпеки, що виникають через основні обмеження навколишнього середовища та ресурсів, включаючи ризики для здоров’я, зміну клімату, дефіцит води та зростаючі потреби в енергії, які можуть суттєво вплинути на планування та операції НАТО.
- Підвищення обізнаності про розвиток подій у сфері безпеки, зокрема шляхом раннього попередження, з метою попередження криз.