Новини

18 лютого 2023 року

Медичний факультет пропонує цикл тематичного удосконалення у новому форматі для лікарів-стоматологів

Медичний факультет пропонує цикл тематичного удосконалення у новому форматі для лікарів-стоматологів

Кафедрою стоматології та Центром післядипломної медичної освіти медичного факультету Каразінського університету розроблено новий формат проведення циклів тематичного удосконалення для лікарів-стоматологів, який поєднує дистанційну участь у режимі реального часу та безпосередню очну участь слухачів у інтегрованому до програми циклу тематичного удосконалення майстер-класі.

2 березня 2023 році у Каразінському університеті в рамках циклу тематичного удосконалення для лікарів-стоматологів «Фотографічне дослідження при наданні стоматологічної допомоги», який розроблений колективом кафедри на чолі з завідувачем кафедри, д. мед. н., проф. Андрієм НІКОНОВИМ, буде проведено майстер-клас з елементами симуляційного тренінгу «Ендодонтія без стресу», який розроблено доцентом кафедри стоматології, к. мед. н. Станіславом ГЕРАНІНИМ, з мультимедійною підтримкою, використанням сучасного симуляційного та навчального обладнання.

Таким чином, слухачі циклу тематичного удосконалення за час навчання пройдуть інтегрований симуляційний тренінг, що доповнить теоретичну підготовку цінними практичними навичками. Це перша спроба змінити відношення до циклів тематичного удосконалення як до суто теоретичних освітніх заходів, яка, впевнені, буде вдалою і стане новим стандартом післядипломної медичної освіти у Каразінському університеті.

Для запису на цикл тематичного удосконалення «Фотографічне дослідження при наданні стоматологічної допомоги» з інтегрованим симуляційним тренінгом «Ендодонтія без стресу» просимо надсилати запит до Центру післядипломної медичної освіти (електронна пошта – cpo@karazin.ua). Кількість слухачів обмежена.