Новини

12 лютого 2023 року

Опубліковані розклад занять, списки груп та інша необхідна інформація для іноземних студентів на весняний семестр

Опубліковані розклад занять, списки груп та інша необхідна інформація для іноземних студентів на весняний семестр

До уваги іноземних студентів англомовної форми навчання всіх програм (онлайн- та оффлайн-програми)! Опубліковані розклад занять, списки груп та інша необхідна інформація для іноземних студентів на весняний семестр. Просимо уважно ознайомитись з інформацією цього повідомлення та інформацією, яку наведено за посиланнями у ньому.

З 13 лютого 2023 року починається весняний семестр 2022-2023 навчального року. Вся необхідна інформація для початку освітнього процесу опублікована за посиланням (як альтернатива – перейдіть у розділ «Для студентів» офіційного веб-сайту медичного факультету і натисніть на посилання «Розклад занять на весняний семестр 2022-2023 навчального року), за яким можна знайти:

- розклад занять на весняний семестр 2022-2023 навчального року для всіх курсів та форм навчання, який доступний за посиланням (папка 1);

- контакти викладачів всіх дисциплін, графік відпрацювань та посилання на освітні онлайн-платформи, на яких проводяться відпрацювання (папка 2);

- контакти деканату по роботі з іноземними студентами (папка 3);

- списки академічних груп для всіх форм та курсів навчання (папка 4).

УВАГА! ВАЖЛИВО! Змінити академічну групу студенти можуть лише у період літніх канікул. Звернення з цього приводу будуть лише віднімати час у студента та співробітників деканату. Зміна групи неможлива ні в якому разі до червня 2023 року!

Оффлайн-програма навчання задіяна для студентів 5 та 6 курсів, оскільки для на інших курсах не вдалося сформувати достатню кількість академічних груп для провадження освітньої діяльності у Івано-Франківському філіалі Каразінського університету. Перевід між групами онлайн- та оффлайн-програми навчання можливий лише раз за весняний семестр для студентів 5 та 6 курсів (для цього студент має надіслати запит до заступника декана по роботі з іноземними студентами електронною поштою, Email - kozlov@karazin.ua). Студенти, які змінюють програму навчання невідворотно стикатимуться з проблемою появи академічної заборгованості через відмінності у розкладі занять онлайн- та оффлайн-груп.

У верхній частині списків академічних груп розміщено додаткову важливу інформацію: корисні посилання, опис кольорової індикації у таблицях та інше. У нижній частині таблиці з контактами співробітників деканату по роботі з іноземними студентами розміщено контактні дані інших департаментів з описом їх сфери компетенції. Просимо студентів надсилати електронною поштою лише ОДИН запит і чекати відповідь, адресуючи запит до відповідного департаменту. Наприклад, звернення щодо фінансових питань до інспекторів деканату створюють додаткове навантаження на них, але нічого не дають студенту, бо інспектори не мають доступу до необхідної інформації і не можуть допомогти студенти. Під час очікування відповіді просимо враховувати, що у співробітників всіх підрозділів є позаробочий час, вихідні дні, а також черга отриманих раніше запитів від інших студентів.

Для підвищення інформованості студентів про стан їх фінансової та академічної заборгованості у таблицю зі списками академічних груп додано клітинки з кольоровою індикацією. Жовтий та червоний колір клітинок біля ім’я студента вказує на великий ризик відрахування у червні 2023 року, якщо студент не ліквідує заборгованість протягом весняного семестру. Кольорова індикація буде додана найближчим часом. Звертаємо увагу, що кольоровою індикацією стовпця «Фінансова заборгованість» керує фінансовий департамент і всі питання з цього приводу слід адресувати туди (електронна пошта – doc.imo@karazin.ua).

Всі питання, які стосуються отримання довідок студентами, отримання академічних транскриптів, відрахування, поновлення на навчання, переведення, програм мобільності, отримання власних документів, підтвердження дипломів та інших документів студентів, міграційного статусу, отримання листів-запрошень на навчання та інших питань, які не стосуються безпосередньо навчального процесу, просимо адресувати на електронну пошту Інституту міжнародної освіти (електронна пошта – imo@karazin.ua). Викладачі та співробітники деканату медичного факультету не мають компетенції для допомоги та відповідей з цих питань, а ваші звернення до них з цього приводу призведуть лише до втрат часу.

Завчасно вдячні нашим студентам за уважність, підтримку України та Каразінського університету у ці нелегкі часи! Бажаємо цікавих занять, успіхів на заліках та іспитах! Сподіваємось на скору зустріч у навчальних аудиторіях Каразінського університету!

І не забудьте підписатися на наші офіційні сторінки у соціальних мережах, щоб завжди бути в курсі новин і отримувати важливу інформацію!