Новини

22 грудня 2022 року

ВИКЛАДАЧІ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ – УЧАСНИКИ МІЖГАЛУЗЕВОГО НАУКОВОГО ПРОЄКТУ

ВИКЛАДАЧІ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ – УЧАСНИКИ МІЖГАЛУЗЕВОГО НАУКОВОГО ПРОЄКТУ

Фахівцями медичного факультету Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна та ДУ «Національний інститут терапії ім.Л.Т.Малої НАМН України» запланований міжгалузевий науковий проєкт.

Фахівцями медичного факультету Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна та ДУ «Національний інститут терапії ім.Л.Т.Малої НАМН України» запланований міжгалузевий науковий проєкт, метою якого є оцінка особливостей професійної адаптації лікарів, які були вимушені переїхати за кордон, в умовах військового стану.

Дослідження здійснюється в умовах повної анонімності в онлайн-форматі. У межах цього опитування не відбувається збір персональних даних в розумінні Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010 року, а результати анкетування буде використано виключно для наукових цілей.

В рамках цього проекту до опитування запрошуються всі науково-педагогічні працівники медичного факультету, а також колеги-лікарі будь-яких спеціальностей з інших установ України, які отримали тимчасовий прихисток за кордоном.

Заповнити анкету можна за посиланням https://forms.gle/2MyAGCfNCT4srgcz7