Новини

13 грудня 2022 року

Волонтерська допомога за ініціативи іноземних студентів медичного факультету

Волонтерська допомога за ініціативи іноземних студентів медичного факультету

Медичний факультет Каразінського університету є місцем формування не тільки висококласних лікарів, а й Людей з великої літери. За ініціативи іноземних студентів англомовної форми навчання, які навчаються у філіалі Каразінського університету в Івано-Франківську, організовано збір коштів на продукти харчування та ліки для літних людей, які перебувають у нещодавно звільненому від російських окупантів місті Ізюм. Організаційну підтримку заходу здійснювала активний член волонтерського руху, викладач кафедри внутрішньої медицини медичного факультету Ромуз Наталя Андріївна.

Допомога, надана нашими студентами від чистого серця для тих, хто потерпає від російського тероризму, підкріплена словами підтримки, написаними у листівках. Це перші, але, впевнені, не останні, слова українською мовою, написані англомовними вихованцями Каразінського університету.

Висловлюємо слова щирої вдячності нашим студентам за підтримку факультету, університету і нашої країни у ці нелегкі часи! Ми пишаємось вами! Слава Україні! Віват Каразінський!


Фотозвіт з заходу: