Новини

1 грудня 2022 року

Чергове засідання наукового студентського гуртка кафедри гігієни та соціальної медицини.

Чергове засідання наукового студентського гуртка кафедри гігієни та соціальної медицини.

30 листопада 2022 року відбулося засідання студентського гуртка у онлайн-форматі щодо підготовки до проведення секції «Гігієна та соціальна медицини» XІХ міжнародної наукової конференції студентів, молодих науковців та фахівців «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ СУЧАСНОЇ МЕДИЦИНИ».

30 листопада 2022 року відбулося засідання студентського гуртка у онлайн-форматі щодо підготовки до проведення секції «Гігієна та соціальна медицини» XІХ міжнародної наукової конференції студентів, молодих науковців та фахівців «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ СУЧАСНОЇ МЕДИЦИНИ». Головний напрямок робіт – визначення особливостей харчування та якості життя студентів різних спеціальностей та різного року навчання, що реалізується в рамках міжфакультетської науково-дослідної роботи із підготовкою виступу за участі здобувачів медичного та юридичного факультету. До роботи секції приєднались також молоді вчені та науковці кафедри.

За результатами засідання було заплановано виступи на конференції, затверджено тези доповідей та заплановано декілька публікацій у фахових журналах та виданнях, що індексуються у наукометричних базах.