Новини

16 жовтня 2022 року

Опубліковано оновлений розклад занять на поточний семестр (очна програма навчання)

Опубліковано оновлений розклад занять на поточний семестр (очна програма навчання)

Опубліковано оновлений розклад занять на поточний семестр для студентів медичного факультету всіх курсів та всіх форм навчання. Безпосередньо у розклад інтегровані посилання на освітні онлайн-платформи, які будуть використовуватися у поточному семестрі для викладання кожної дисципліни (посилання на заняття для кожної групи доступне при наведенні курсору на дисципліну у розкладі).

Найближчим часом можливі зміни у розкладі занять. Просимо слідкувати за оновленнями щоденно. Розклад на постійній основі доступний за посиланням у розділі «Студентам» або за прямим посиланням.

Звертаємо увагу, що разом з розкладом оприлюднено контактну інформацію для комунікації студентів з кафедрами та деканатом медичного факультету (контактна інформація доступна у окремих папках) для україно- та англомовних студентів. Додатково нагадуємо про існування офіційних сторінок факультету у соціальних мережах, на яких завжди можна отримати інформацію про важливі події.

Крім того, разом з розкладом оприлюднені списки україно- та англомовних студентів всіх курсів, які були записані на програму онлайн-навчання, з розподілом по академічних групах (списки академічних груп доступні в окремих папках).

УВАГА! Оновлено списки студентів англомовної форми навчання (за останні дві доби додано близько 100 осіб, тимчасово помічених у списках блакитною заливкою). Списки не є остаточними та будуть доповнені найближчим часом.