Новини

14 жовтня 2022 року

Викладачі медичного факультету на місці реалізації програми очного навчання іноземних студентів

Викладачі медичного факультету на місці реалізації програми очного навчання іноземних студентів

Станом на 13 жовтня 2022 року викладачі медичного факультету завершили підготовку навчальних аудиторій для проведення занять з іноземними студентами англомовної форми навчання, які обрали програму оффлайн-навчання. Заняття зі студентами медичного факультету будуть проводитися викладачами Каразінського університету на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (вул. Карпатська, 15; м. Івано-Франківськ, Україна, 76019). Відпрацювання клінічних навичок та вмінь буде проводитися на базі декількох лікарень міста відповідно до навчального плану підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 222 «Медицина».

Найближчим часом буде оприлюднений розклад занять та оновлені списки груп студентів, записаних на програму очного навчання. Звертаємо увагу, що оприлюднені списки студентів не є остаточними та продовжують доповнюватися.

На 17 жовтня 2022 р. в університеті запланована зустріч адміністрації медичного факультету та Навчально-наукового інституту міжнародної освіти зі студентами, які вже перебувають у м. Івано-Франківськ. Детальніше про час проведення заходу буде повідомлено пізніше.

Розклад занять на очній програмі навчання буде складено за цикловим принципом: щоденно по 6-8 академічних годин викладається одна дисципліна до повного завершення навчальної програми дисципліни. Після цього починається вивчення наступної дисципліни за таким же принципом.

З метою оптимізації навчального процесу частина дисциплін, які не мають практичної та клінічної складовою та є повністю теоретичними, будуть викладатися у режимі онлайн з 17 жовтня 2022 року, що дасть змогу студентам, які перебувають за межами України та у інших містах України, своєчасно дістатися м. Івано-Франківськ на момент початку аудиторних та клінічних занять. Перелік таких дисциплін відрізняється на окремих курсах та в середньому становить 1-3 тижні.


Фотозвіт з заходу: