Новини

9 жовтня 2022 року

Опубліковано оновлений розклад занять на поточний семестр

Опубліковано оновлений розклад занять на поточний семестр

Опубліковано оновлений розклад занять на поточний семестр для студентів медичного факультету всіх курсів та всіх форм навчання. Безпосередньо у розклад інтегровані посилання на освітні онлайн-платформи, які будуть використовуватися у поточному семестрі для викладання кожної дисципліни (посилання на заняття для кожної групи доступне при наведенні курсору на дисципліну у розкладі).

Найближчим часом можливі зміни у розкладі занять. Просимо слідкувати за оновленнями щоденно. Розклад на постійній основі доступний за посиланням у розділі «Студентам» або за прямим посиланням.

Звертаємо увагу, що разом з розкладом оприлюднено контактну інформацію для комунікації студентів з кафедрами та деканатом медичного факультету (контактна інформація доступна у окремих папках) для україно- та англомовних студентів. Додатково нагадуємо про існування офіційних сторінок факультету у соціальних мережах, на яких завжди можна отримати інформацію про важливі події.

Крім того, разом з розкладом оприлюднені списки україно- та англомовних студентів всіх курсів, які були записані на програму онлайн-навчання, з розподілом по академічних групах (списки академічних груп доступні в окремих папках).

Іноземні студенти англомовної форми, які обрали програму онлайн-навчання, розпочинають семестр з 10 жовтня 2022 року. Перший (верхній) тиждень – з 10.10.2022 р., другий (нижній) тиждень – з 17.10.2022 р. і так далі.


УВАГА!!! Інспектори деканату україно- та англомовної форми навчання, заступники декана, координатори навчального процесу від кафедр не мають повноважень та компетенції відповідати на запитання студентів щодо:

  • вступу на навчання іноземних студентів та осіб без громадянства;
  • поновлення на навчання іноземних студентів та осіб без громадянства;
  • відрахування з університету іноземних студентів та осіб без громадянства;
  • питань оплати контракту студентів – громадян України, іноземних студентів та осіб без громадянства;
  • вартості навчання на окремих програмах навчання іноземних студентів та осіб без громадянства;
  • запису або зміни програми навчання іноземних студентів та осіб без громадянства;
  • строків початку і особливостей організації окремих програм навчання іноземних студентів та осіб без громадянства;
  • видачі академічних довідок та транскриптів;
  • видачі довідок, які підтверджують, що особа є студентом Каразінського університету;
  • інших питань, які безпосередньо не стосуються організації та реалізації навчального процесу.

Перераховані вище питання лежать у сфері компетенції Навчально-наукового інституту міжнародної освіти Каразінського університету (веб-сайт Інституту – посилання; контакти Інституту – посилання). З метою збереження мінімального часу реагування співробітників медичного факультету на запити студентів просимо НЕ АДРЕСУВАТИ перераховані вище питання до співробітників факультету.