Новини

5 жовтня 2022 року

Програма навчання для студентів медичного факультету з Нігерії

Програма навчання для студентів медичного факультету з Нігерії

З метою забезпечення якості вищої медичної освіти для вимушено переміщених іноземних студентів, Каразінський університет уклав Договір про мережеву співпрацю із Університетом Ігбінедіон, Окада (IUO, Нігерія).

IUO є першим ліцензованим приватним університетом в Нігерії, розташований в Окаді, штат Едо. Медична програма Університету акредитована Національною комісією університетів (NUC) та схвалена Медичною та стоматологічною радою Нігерії.

Відповідно до досягнутих домовленостей сторони спільно організують проведення аудиторних занять та практичної підготовки на базі кампусів та університетської лікарні IUO у відповідності до освітньої програми Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

При цьому, іноземні студенти продовжуватимуть навчання та отримуватимуть підтримку від професорсько-викладацького складу Каразінського університету у режимі онлайн.

Така мережева форма навчання надасть студентам нові можливості та переваги для отримання якісної медичної освіти, що відповідатиме українським та міжнародним стандартам.

Для отримання консультацій та роз’яснень студенти, які наразі перебувають на території Нігерії, можуть звернутися до місцевого представника Каразінського університету та Університету Ігбінедіон за наступними контактами:

FTAISA Skills Centre, Igbinedion University liason office, Signature house, 16 Gurara street Maitama Abuja Fct.

Tel; +2348034088037 and +2349166908100

email: ftaisaskillscentrenigeria@gmail.com

www.ftaisaskillscentre.com