Новини

3 вересня 2022 року

Урочисте призначення виконуючої обов’язки декана медичного факультету

Урочисте призначення виконуючої обов’язки декана медичного факультету

02 вересня 2022 року було урочисто призначено на посаду виконуючої обов’язки декана медичного факультету, доктора медичних наук, професора Тетяну Іванівну Лядову. Участь у заході взяли ректор Каразінського університету, професор Тетяна Євгеніївна Кагановська, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олександр Миколайович Головко, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Анатолій Валерійович Бабічев та представники науково-педагогічного колективу медичного факультету.

У ці нелегкі для України та Каразінського університету часи на посаду декана медичного факультету було обрано найкращу керівницю, яка є випускницею медичного факультету, та її заступників за для повноцінної участі у спільній університетській роботі зі слоганом «Освіта попри війну».

Оновлена адміністративна команда медичного факультету докладе усіх можливих зусиль для організації освітнього процесу на найвищому науково-методичному рівні, акцентуючи увагу на якості вищої медичної освіти, організації нових освітніх платформ та удосконалення педагогічних технік у відповідь на виклики сьогодення.

Попереду багато цікавих проектів, наукових ініціатив та освітніх реформацій!

Від імені адміністрації та науково-педагогічного колективу медичного факультету висловлюємо слова щирої вдячності керівництву Каразінського університету за довіру та всебічну підтримку!

Слава Україні! Віват Каразінський!


Фотозвіт з заходу: