Новини

30 серпня 2022 року

Опубліковано розклад занять на осінній семестр 2022-2023 навчального року

Опубліковано розклад занять на осінній семестр 2022-2023 навчального року

На офіційному веб-сайті медичного факультету опубліковано розклад занять на осінній семестр 2022-2023 навчального року для студентів 2-6 курсів. Студенти 1 курсу завершують вступну кампанію та розпочинають заняття з 3 жовтня 2022 року (розклад буде оприлюднений пізніше).

Звертаємо увагу, що для студентів всіх курсів медичного факультету осінній семестр 2022-2023 навчального року буде розпочато у дистанційному форматі із залученням освітніх онлайн-платформ, робочі посилання на які будуть оприлюднені найближчим часом.

Окремо зауважимо, що для іноземних студентів англомовної форми навчання у розкладі зазначено одну відкриту групу. Тобто всі студенти курсу підключаються на перші заняття за одним посиланням. Згодом, коли буде відома чисельність студентів, які відвідують заняття будуть сформовані звичні академічні групи, а заняття будуть проводитися у штатному режимі.

Для забезпечення високої якості освітнього процесу Каразінським університетом розроблені програми для іноземних студентів та для студентів-громадян України, детальна інформація про які буде оприлюднена згодом.

Від імені адміністрації медичного факультету та Каразінського університету вітаємо наших студентів з початком навчального року. Навіть у такі важкі часи Каразінський університет готовий надавати вищу медичну освіту Європейського рівню. Ми вдячні нашим студентам, які, не дивлячись на збройну агресію російської федерації, залишаються разом з Каразінським. Разом – непереможні!

Інформуємо, що адміністрація та науково-педагогічний колектив медичного факультету та Каразінського університету, не дивлячись на немотивовану агресію з боку російської федерації, продовжує сумлінно виконувати свої обов’язки перед нашими студентами та працює над забезпеченням належної якості вищої медичної освіти.

Розклад занять доступний за посиланням. Звертаємо увагу, що найближчим часом до розкладу будуть внесені зміни. Слідкуйте за оновленнями.