Новини

10 листопада 2021 року

На кафедрі неврології, психіатрії, наркології та медичної психології у дистанційному форматі відбулося засідання студентського гуртка

На кафедрі неврології, психіатрії, наркології та медичної психології у дистанційному форматі відбулося засідання студентського гуртка

29 жовтня та 5 листопада 2021 року були проведені перші у цьому навчальному році засідання гуртка з психіатрії, психології та наркології у форматі онлайн-конференції Zoom. Безпосередню участь брали викладачі кафедри неврології, психіатрії, наркології та медичної психології, студенти 3-6 курсу медичного факультету, а також зацікавлені у тематиці студенти інших вищих навчальних закладів.

За ініціативи доцента кафедри, Гайдабруса Андрія Володимировича студенти мали нагоду спостерігати за клінічним інтерв'ю пацієнтки та збором анамнезу, що дала свою згоду взяти участь у навчальній роботі. Студенти мали змогу брати участь у робочому процесі пропонуючи питання,щодо стану хворої, через текстовий чат.

На другому засіданні гуртка було проведено розбір клінічного випадку – студентів об'єднали у групи, в яких вони мали можливість обговорити свої враження, виділити симптоми, які вони виявили під час інтрев`ю, сформулювати висновки та план подальшого дослідження хворої. Від кожної групи виступили доповідачі і ознайомили присутніх з рішенням групи.Під час засідання, викладачі допомогли студентам правильно оцінити стан хворої і дійти до спільного висновку щодо подальшого обстеження хворої.

Усі учасники висловили своє задоволення та позитивне враження виконаною роботою та можливістю вчитися практичним навичкам і роботі в команді.