Новини

27 квітня 2021 року

Студенти медичного факультету – призери ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Медицина»

Студенти медичного факультету – призери ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Медицина»

27 квітня 2021 року на базі Буковинського державного медичного університету відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Медицина».

За результатами рецензування студентських наукових робіт, згідно до Положення про Конкурс, галузевою конкурсною комісією було відібрано 29 кращих робіт, автори яких були запрошені до участі у підсумковій науково-практичній конференції для захисту результатів проведених досліджень. Працювало три секційних засідання, на яких було заслухано 27 доповідей за матеріалами досліджень, які претендували на перемогу у Конкурсі.

На підставі оцінювання виступів учасників конференції та висновків рецензентів Даніїл Волобуєв, студент 4 курсу медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, з науковою роботою «Мутації генів мікобактерій туберкульозу та резистентність до лікарських засобів» (науковий керівник – к. мед. н., доц. О. С. Константиновська) здобув перемогу у ІІ турі Конкурсу та отримав диплом ІІІ ступеня.