Новини

25 серпня 2020 року

Важлива інформація для абітурієнтів медичного факультету

Важлива інформація для абітурієнтів медичного факультету

Шановні абітурієнти! Від імені адміністрації, науково-педагогічного колективу та студентської спільноти щиро вітаємо вас з вступом на перший курс одного з найстаріших класичних університетів Східної Європи. Бажаємо вам натхнення, прагнення до знань, успіхів у навчанні та науковій діяльності! Ласкаво просимо!

В той же час, нагадуємо вам, що прийом документів (оригіналів) почне відбуватись після оприлюднення списку рекомендованих до зарахування 27 серпня 2020 року у Головному корпусі Каразінського університету за адресою м. Харків, майдан Свободи, 4, кімната 3-74 (3 поверх), про що вас буде сповіщено додатково у ваших електронних кабінетах абітурієнта.

Графік роботи приймальної комісії з 27 серпня по 30 серпня: з 9.00 до 16.00, а з 31 серпня: з 9.00 до 18.00.

Окрім оригіналів треба мати з собою копії всіх документів. Одночасно можна подавати документи і на контрактну форму навчання.

Просимо не звертати увагу на телефонні дзвінки сторонніх осіб та брати до уваги інформацію, отриману лише від офіційних представників приймальної комісії медичного факультету та адміністрації (телефон для довідок: +38 (073) 179-74-54).