Новини

15 грудня 2019 року

I тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

I тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

12 грудня 2019 року в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна на базі медичного факультету проведено I тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. У конкурсі прийняли участь студенти 2-6 курсу, які презентували свої наукові розробки.

За результатами І туру конкурсу експертна комісія на підставі рецензій та відкритого обговорення прийняла рішення щодо відзначення 6 найкращих робіт, які рекомендовані до участі у ІІ-му турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей у 2019/2020 навчальному році:

-який відбудеться на базі Харківського національного медичного університету:

Солодовідченко Світлана. Вплив фототерапії на мікрофлору при лікуванні гнійно-некротичних захворювань м’яких тканин. (Науковий керівник: к.м.н., доцент Морозов С.О.)

- який відбудеться на базі Буковинського державного медичного університету, за напрямом «Теоретична медицина»:

Катагіра Михайло. Особливості реактивності цитокінів і васкулоендотеліального фактору росту у пацієнтів з хронічною ішемією мозку та метаболічним синдромом. (Науковий керівник: д.мед.н., проф. Міщенко Т.С.)

- який відбудеться на базі Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова, за напрямом «Педіатрія»

Кулікова Наталія. Характеристика стану системи мікроциркуляції при артеріальній гіпертензії у дітей на тлі дисплазії сполучної тканини (Науковий керівник: к.мед.н., доц. Летяго Г.В.)

- який відбудеться на базі Національного фармацевтичного університету м. Харків, за напрямом «Фармація, промислова фармація»:

Неляпіна Марія. Комплексні гомеопатичні препарати в лікуванні синдрому хронічної втоми (Наукові керівники: проф. Ніколенко Є.Я., доц. Гайдукова О.О.)

- який відбудеться на базі Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, за напрямом «Клінічна та фундаментальна медицина, профілактична медицина» (англійською мовою)

1) Agwu Chigborum Charles. Lifestyle features of foreign medical students, during theperiod of study at a higher medical institution. (Scientific supervisors: assistant Holubnycha H.I.)

2) Odelola Faith Inioluwa. Cardiovagal outflow impacts bronchial tone: ethnical / racial aspect (Scientific supervisor: PhD, Associate professor of Department of Human and Animal physiology Vera Evgenievna Shekh)

Вітаємо переможців та їх наукових керівників зі значним досягненням і бажаємо подальших творчих успіхів!


Фотозвіт з заходу: