Новини

6 травня 2019 року

Студенти медичного факультету - учасники VIII Національної асамблеї студентів-медиків

Студенти медичного факультету - учасники VIII Національної асамблеї студентів-медиків

Студенти медичного факультету взяли участь у роботі VIII Національної ассамблеї студентів-медиків, яка проходила 3-5 травня 2019 року на базі Київського національного університету імені Т.Г. Шевченка. Серед делегатів від локального представництва ГО «Українська медична студентська асоціація» у Харківському національному університеті ім. В. Н. Каразіна були студенти 3 курсу: Шепель Вероніка, Серобян Анаіт, Гегія Саломе, Давидок Вікторія, Дмитрюкова Софія, Остапенко Віктор.

Асамблею відвідали більш ніж 100 студентів-медиків ВНЗ усієї України. За програмою асамблеї відбувся з’їзд представників Ukrainian Medical Students‘ Association, засідання комітетів, пленарні засідання асоціації.

Кожен з комітетів UMSA звітував про виконані проекти, а також учасниками були розглянуті шляхи подальшого розвитку UMSA, багато нових та цікавих ідей. Серед головних питань були прийняття положень асоціації, змін до статуту. Також було проведено переобрання правління асоціації.

В ході асамблеї представники UMSA-Karazin відвідали лекцію з інфузійної терапії й майстер-клас «BLSadults», де відпрацювали навички надання першої медичної допомоги. Також прийняли участь у розбірі клінічних онкологічних випадків та вивчили загальні принципи лікування.


Фотозвіт з заходу: