Новини

21 квітня 2019 року

Cтудентка медичного факультету спільно з командою отримала фінансування від UNICEF на реалізацію соціально-медичного проекту

Cтудентка медичного факультету спільно з командою отримала фінансування від UNICEF на реалізацію соціально-медичного проекту

Студентка медичного факультету Таїсія Сазонова спільно зі студентами Харківського національного медичного університету Іриною Нечипорук, Кирилом Дегтярем та Дарією Малаховою в складі команди «4 вершника вакцинації» взяли участь в проекті «UPSHIFT», організованого UNICEF за підтримки Європейського Союзу.

Протягом трьох днів команда розробляла освітній проект в сфері вакцинації. По закінченню тренінгу, проект був презентований членам журі: представникам ЮНІСЕФ, неурядової організації «Професійний розвиток Харкова», Харківської міської ради. У підсумку проект команди «4 вершника вакцинації» 4VACCINE отримав фінансову підтримку для подальшої реалізації.

Незабаром будуть реалізовані перші заходи в рамках проекту: освітній захід в Навчальному центрі «ЛАНДАУЦЕНТР» Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна і Форум «Вакцинація - крок до захисту»

Про UPSHIFT

"UPSHIFT" - це глобальна інноваційна програма, яка охоплює 22 країни світу і спрямована на розвиток у молоді навичок соціального підприємництва. В Україні «UPSHIFT» реалізується неурядовою організацією «Професійний розвиток Харкова» в рамках програми ЮНІСЕФ «Підвищення стійкості і громадської участі постраждалих від конфлікту підлітків і молоді на сході України», яка фінансується Європейським союзом (ЄС).

Програма включає семінари з соціальних інновацій, наставництво, поширення матеріалів та гранти на запуск проектів, з тим щоб надати молодим людям навички та ресурси, необхідні для виявлення проблем і викликів у їх громадах і пошуку рішень цих проблем.


Фотозвіт з заходу: