Новини

3 грудня 2018 року

Викладачі медичного факультету – учасники «Міжнародної конференції з вірусології, бактеріології та інфекційних захворювань» (м. Рим, Італія)

Викладачі медичного факультету – учасники «Міжнародної конференції з вірусології, бактеріології та інфекційних захворювань» (м. Рим, Італія)

Доцент кафедри загальної та клінічної імунології та алергології медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Світлана Геннадіївна Маланчук взяла участь у роботі «Міжнародної конференції з вірусології, бактеріології та інфекційних захворювань», яка проходила з 26 по 28 листопада 2018 року у м. Рим (Італія). Конференція включала мультимедійні презентації, спеціальні сесії, семінари, симпозіуми, наукові дебати, постерні презентації та виставки тощо. Завдяки участі у заході науковців з усього світу, які вивчають глобальні тенденції виникнення інфекційних хвороб та прогрес лікувально-діагностичних пошуків, конференція стала найкращою можливістю для отримання передового досвіду світового рівню та поширення результатів власних наукових досліджень. Участь всесвітньо відомих спікерів, презентація найновіших терапевтичних та діагностичних стратегій, розробки у сфері новітніх технологій для попередження та контролю інфекційних хвороб є відмінними ознаками ці

С. Г. Маланчук виступила на конференції із постерною доповіддю «Disorganization of clinical strains biofilms of Рseudomonas aeruginosaby the effect of ultrasound radiation» та взяла участь у роботі круглого столу, де обговорювались результати наукових досліджень учасників конференції.


Фотозвіт з заходу: