Новини

29 серпня 2018 року

Результати стажування студентки медичного факультету в Боснії і Герцеговині

Результати стажування студентки медичного факультету в Боснії і Герцеговині

Протягом двох місяців студентка медичного факультету Олена Делич, Голова Студентського наукового товариства, проходила стажування на базі нейрохірургічного відділення Університетського клінічного центру міста Сараєво (Боснія і Герцеговина).

Завдяки колективу відділення, Олені випала нагода ознайомитися з особливостями ведення документації, прийому і опитування пацієнтів, методиками нейрохірургічного лікування: мікродискектомії, резекції мікро-, макроаденом гіпофіза і інтракраніальних пухлин з використанням нейронавігації, кліпування церебральних аневризм, імплантації баклофенової помпи.

З 21 по 24 червня Олена взяла участь в роботі секції нейрохірургії в рамках конгресу Days of Bosnian-Herzegovinian American Academy of Arts and Science (BHAAAS). Також вона представила роботу «Вплив дієтичних факторів на нейропластічность» на 3-му Студентському конгресі з міжнародною участю «Food-Nutrition-Health», який був організований 5-7 липня на базі університету Сараєво.

Дякуємо колективу і завідувачу нейрохірургічного відділення Хасо Сефо за співпрацю і переданий унікальний досвід нашої студентці!


Фотозвіт з заходу: