Новини

22 листопада 2017 року

Першокурсники медичного факультету – призери традиційного загальноуніверситетського конкурсу «Alma Mater»

Першокурсники медичного факультету – призери традиційного загальноуніверситетського конкурсу «Alma Mater»

23-27 жовтня 2017 року у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна проходив гала-концерт щорічного традиційного загальноуніверситетського конкурсу творчості першокурсників «Alma Mater», за підсумками якого пройшло нагородження команд факультетів-призерів. Протягом тижня першокурсники всіх факультетів Каразінського університету мали можливість продемонструвати свої творчі здібності. Темою конкурсу цього року стала ідея «Осінній детектив».

Студентам медичного факультету вдалося не тільки створити повноцінний сюжет, але й креативно розкрити тему номерів «Пінгвіни з Мадагаскару», за що їх було нагороджено дипломом за «Найкраще режисерське втілення тематики». Артистична та енергійна команда студентів 1 курсу медичного факультету протягом свого виступу підкорила серця журі та глядачів оригінальними творчими номерами та на гідному рівні представила факультет у рамках заходу. Нестандартний сюжет, яскраві костюми, запальні танці, акторська майстерність, музикальні та гімнастичні номери дозволили нашим студентам за оцінками журі посісти 2 місце у конкурсі.

Адміністрація, науково-педагогічний колектив та студенти медичного факультету щиро вдячні всіх учасникам конкурсу за активну позицію! Бажаємо нових творчих, освітніх та наукових перемог!


Фотозвіт з заходу: