Новини

31 жовтня 2017 року

Студенти медичного факультету учасники заходу «LVIV MEDICAL WEEKEND»

Студенти медичного факультету учасники заходу «LVIV MEDICAL WEEKEND»

20-21 жовтня 2017 року студенти медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Дмитро Кучеєв (2 курс), Віталій Гончаров (2 курс), Олександр Гребенюк (2 курс) та Олексій Лучко (5 курс) взяли участь у дводенному заході «LVIV MEDICAL WEEKEND», що був проведений у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.

До участі у заході були запрошені 4 представника від Студентських рад всіх вищих медичних навчальних закладів України, які разом працювали над вирішенням наступних питань: «Вплив студентських організацій на роботу ВНЗ», «Вплив студентських організацій на медичні реформи в Україні», «Взаємодія лікарів-інтернів», «Вплив студентських організацій на студентство». Крім того, були прочитані лекції«Як правильно організувати роботу» та «Права та обов'язки Студентських рад».

Студенти медичного факультету в ході заходу проявили ініціативність, вміння креативно мислити та вирішувати проблеми, за що були нагороджені дипломами та пам’ятними подарунками, а набуті знання та вміння із задоволенням поділять із студентами Каразінського університету в ході факультетських заходів.


Фотозвіт з заходу: