Новини

16 жовтня 2017 року

До уваги студентів 3 курсу російсько- та україномовної форми навчання! Заплановано проведення семінарів, присвячених ліцензійному інтегрованому іспиту «КРОК-1. Загальна лікарська підготовка»

До уваги студентів 3 курсу російсько- та україномовної форми навчання! Заплановано проведення семінарів, присвячених ліцензійному інтегрованому іспиту «КРОК-1. Загальна лікарська підготовка»

Протягом наступних двох тижнів (16.10.2017 – 28.10.2017) для студентів 3 курсу російсько- та україномовної форми навчання медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна буде проведено низку семінарів, присвячених ліцензійному інтегрованому іспиту «КРОК-1. Загальна лікарська підготовка». Семінари буде проведено за графіком проведення практичних занять з дисципліни «Мікробіологія, вірусологія та імунологія» (за рахунок зміщення тем практичних занять, перерв тощо) у ауд. 596 Північного корпусу Каразінського університету. Семінари проводить к. мед. н., доцент кафедри загальної та клінічної імунології та алергології медичного факультету, куратор підготовки студентів 3 курсу російсько- та україномовної форми навчання до ліцензійного інтегрованого іспиту «КРОК-1. Загальна лікарська підготовка» О. П. Козлов.

В ході семінарів студенти будуть ознайомлені з особливостями іспиту, регламентом проведення, орієнтовними датами проведення, складом екзаменаційних буклетів, спрямованістю тестових завдань, особливостями майбутнього іспиту «КРОК-1. Загальна лікарська підготовка» тощо. Найбільшу увагу буде приділено ознайомленню студентів з загальною факультетською системою підготовки до іспиту «КРОК-1. Загальна лікарська підготовка», дистанційним системам підготовки з системами онлайн-контролю рівню підготовки та онлайн-консультування студентів, технікою підготовки до тестових іспитів з урахуванням світового досвіду тощо.

В ході семінарів студенти отримають пари «логін-пароль» для доступу до дистанційних систем підготовки до ліцензійного інтегрованого іспиту «КРОК-1. Загальна лікарська підготовка» та пройдуть інструктажі щодо найбільш ефективного їх використання. Явка всіх студентів суворо обов’язкова!