Новини

25 липня 2017 року

Київський медичний університет запрошує випускників медичного факультету до інтернатури!

Київський медичний університет запрошує випускників медичного факультету до інтернатури!

Київський медичний університет запрошує випускників медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна скористатися однією з пропозицій щодо проходження інтернатури на базі кращих приватних клінік м. Київ та м. Одеса, в тому числі на безоплатній основі*.

Випускникам медичного факультету поточного та попередніх років пропонується вступ до інтернатури на базі кращих приватник клінік м. Київ та м. Одеса: Медичної мережі «Добробут», «Борис», «Оберіг», Spizhenko Clinic, Doctor Sam, ILAYA, Into-Sana та інших.

Не втрачайте шанс отримати Грант на навчання в інтернатурі від медичної мережі "Добробут" (деталі за посиланням) та вигідну пропозицію щодо безкоштовного проходження інтернатури від однієї з кращих приватних клінік м. Одеса «Odrex» (деталі за посиланням).

Термін подачі документів до приймальної комісії – до 1 серпня 2017 року! Поспішайте! Кількість місць обмежена – реєстрація за посиланням.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами +38 (093) 461-46-45, +38 (093) 002-77-52 або на сайт вищого навчального закладу, e-mail: intern@kmu.edu.ua.

* мається на увазі після проходження співбесіди за 1 грн.