Новини

5 травня 2017 року

Студенти медичного факультету – учасники та призери Всеукраїнської олімпіади з «Психіатрії та наркології» та «Медичної психології»

Студенти медичного факультету – учасники та призери Всеукраїнської олімпіади з «Психіатрії та наркології» та «Медичної психології»

24-26 квітня 2017 року на базі кафедри психіатрії, наркології та медичної психології Харківського національного медичного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з «Психіатрії та наркології» та «Медичної психології». Участь в олімпіаді прийняли 56 студентів з 16 учбових закладів України. У секції «Психіатрія та наркологія» прийняли участь 29 студентів, у тому числі 3 студентки медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна: студентка 6 курсу Інеса Євгенівна Самодаєва, студентка 5 курсу Ольга Юріївна Чайка та студентка 5 курсу Ілона Василівна Гриценко, а у секції «Медична психологія» – 27 студентів, у тому числі 2 студентки 4 курсу медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна: Анна-Марія Володимирівна Петрик та Катерина Олексіївна Губарєва.

За результатами оцінок журі олімпіади студентка 5 курсу медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Ольга Юріївна Чайка отримала диплом «За відмінне володіння навичками клінічного дослідження» та призи від Харківського національного медичного університету, а студентка 4 курсу медичного факультету Каразінського університету Катерина Олексіївна Губарєва – диплом «За відмінне володіння методами психодіагностики» та призи від Харківського національного медичного університету.

26 квітня 2017 року учасники олімпіади прийняли участь у роботі конференції «Актуальні питання нейронаук», на якій медичний факультет Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна представляла студентка 5 курсу Христина Олександрівна Скляр (наукові керівники – д. мед. н., проф. В. І. Пономарьов, д. мед. н., проф. Є. Г. Дубєнко, к. мед. н., доц. І. Б. Савицька), яка за результатами оцінок журі конференції зайняла ІІІ місце.

Адміністрація на науково-педагогічний колектив медичного факультету вітає переможців та бажає їм майбутніх наукових перемог!