Новини

30 квітня 2017 року

Круглий стіл «Раннє виявлення суїцидальних тенденцій у дітей і підлітків та методи їхньої корекції»

Круглий стіл «Раннє виявлення суїцидальних тенденцій у дітей і підлітків та методи їхньої корекції»

27 квітня 2017 року кафедрою психіатрії, наркології, неврології та медичної психології медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна проведено круглий стіл з міжнародною участю «Раннє виявлення суїцидальних тенденцій у дітей і підлітків та методи їхньої корекції», участь у якому прийняли фахівці з різних куточків України. Відкрив засідання круглого столу проректор з науково-педагогічної роботи, доктор фізико-математичних наук, професор, академік НАН України, заслужений діяч науки і техніки України М. О. Азарєнков, який наголосив на важливості проведення круглих столів як майданчиків для обміну досвідом та відмітив, що перші кроки української психіатрії були зроблені саме у стінах Каразінського університету.

Також у ході засідання круглого столу з промовами виступили декан медичного факультету, професор І. В. Белозьоров, завідувач кафедри психіатрії, наркології, неврології та медичної психології медичного факультету, професор В. І. Пономарьов, завідувач кафедри психологічного консультування і психотерапії Каразінського університету, професор О. С. Кочарян, академік Академії наук вищої освіти України, заслужений діяч науки і техніки України, професор кафедри психіатрії, наркології, неврології та медичної психології медичного факультету Є. Г. Дубенко, доцент кафедри психіатрії, наркології, неврології та медичної психології медичного факультету Г. О. Суворова-Григорович та інші.

Крім того, у рамках круглого столу відбулися майстер-класи, присвячені різноманітним методикам роботи з дітьми та підлітками з суїцидальними схильностями, зокрема використанню форум-театру та малюнків.

Інформаційний лист для учасників круглого столу доступний за посиланням.

Програма круглого столу доступна за посиланням.


Фотозвіт з заходу: